loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 2172
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 8:08

میرزاقاسمی‌یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیه میرزاقاسمی‌(mirza ghasemi) عبارتنداز: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی‌باید بادمجان‌ها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شود و گوشت کباب شده آن به پوست نچسبد.

صد و چندده و چندمی
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 59
  • بازدید کننده امروز : 39
  • باردید دیروز : 31
  • بازدید کننده دیروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 201
  • بازدید ماه : 783
  • بازدید سال : 12543
  • بازدید کلی : 31243
  • کدهای اختصاصی